Geen categorie

23 maart Frank Zwiers in Valkenswaard

Beste sportvrienden,

Op 23 maart 2018  organiseren we weer een bijzondere duivenavond. We hebben Frank Zwiers uit Terheijden gevraagd om invulling te geven aan deze avond.

Frank Zwiers ( 34 jaar)  is in 2011 overgestapt naar de overnachtfond. De successen kwamen snel. In het 2e jaar werd hij 2e NPO marathonkampioen. Het jaar 2016 werd de absolute top. Frank behaalde 2 nationale overwinningen op Sint Vincent met zijn ‘Le Bernard’  en op Dax met  zijn ‘Amber’.
Frank zal vertellen hoe het is om als duivenliefhebber met een jong gezin duiven te houden op topniveau. Hij zal graag jullie vragen beantwoorden over de verzorging en (medische) begeleiding van zijn duiven.
We zijn heel benieuwd naar zijn verhaal en het zal zeker een gezellige en leerzame avond worden. Misschien krijg je net die gouden tip die je op de valreep nog kunt gebruiken voor het komende seizoen.
We ontvangen jullie graag vanaf 19.30 uur in ons lokaal  ’t Stationneke’.
Waranda 67

5555 AN Valkenswaard
De activiteitencommissie
DV Valkenswaard

Comments are closed.

Powered by: Wordpress