De Grenspost

20 nov. tafelgesprek bij De Grenspost

In het kader van het 80 jarig bestaan organiseren we op vrijdag 23 november in ons clublokaal een avond met een tafelgesprek en daaraan gekoppeld een bonnenverkoop.

Dirk Leekens van de  bekende Belgische Combinatie Bosmans- Leekens  Beverlo, Henri van Doorn van de Combinatie Van Doorn – van Wanrooij  Den Dungen tevens Comb. van Wanrooij Geffen en Herry Peter Panheel  zullen gedrieën aanschuiven aan de tafel. Zij hebben ook alle drie een bon toegezegd.

Klik hier voor meer info. Om te vergroten: klik nogmaals

Het ligt in de bedoeling om totaal zo’n 20 tal bonnen te verzamelen. Deze worden eerst gepresenteerd via internet, waarna een zaal verkoop volgt. Mocht iemand goede contacten hebben met goed presterende liefhebbers dan willen we graag een beroep op jullie doen om een bon te vragen voor een jonge duif 2019 of een late jongen van dit Jaar.

Noteer nu alvast: Vrijdag 23 november  20.00 uur in uw agenda en geef deze datum ook door aan liefhebbers die deze mail niet ontvangen. Mocht je van iemand een toezegging hebben voor een bon geef dit dan even door aan Franks Soors of Peter van Breugel.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,
With kind regards

Peter van Breugel
Marialaan 53
6024 AC Budel – Dorplein Nederland
Tel: 0495-585926  /0031 495 585926
E mail: p.breugel91@upcmail.nl
Website: http://www.theoldmoorlandloft.com

 

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress