De Grenspost

Zurrik ‘domineert’ in CC Eindhoven

WielMoorsWie dacht dat Budel e.o. er bij de vitessevluchten binnen de CC Eindhoven er niet aan te pas zou komen, heeft het helemaal mis.
Op 5 juli wint Wiel Moors uit Soerendonk zowel de eerste als te tweede prijs op Isnes en het zijn de enige duiven in dit concours, die meer dan 1.300 meter per minuut maken. Vijfde is Pierre Steyvers uit Soerendonk en hij wint eveneens de negende. Ook een keurige prestatie van Frank Soors uit Budel met een zesde en tiende prijs.
En wie mocht denken dat de overwinning van Wiel een toevalstreffer is, zit er ook naast, want behalve de duiven die nu de eerste en tweede vliegen, heeft Wiel ook de 13-4151379, die dit jaar tweede Vitesse duifkampioen in de CC Eindhoven is geworden. Goede duiven en …. een goede liefhefhebber.
Proficiat!
.
Klik op de uitslag om de letters/cijfers te vergroten.

ZurrikDomineert

Comments are closed.

Powered by: Wordpress