De Grenspost

Gezellige BBQ

BBQDuivenclub150729 004BBQDuivenclub150729 008Het was gezellig tijdens de BBQ van De Grenspost op woensdag 29 juli en het was druk. Dat laatste is volgens voorzitter BBQDuivenclub150729 009Peter van Breugel tekenend voor de goede sfeer bij De Grenspost: ‘De mensen willen er gewoon graag bij zijn.’ Als bijzonderheid kon er, onder de vakkundige begeleiding van Wiel Moors en nog enkele Soerendonkers – en niet te vergeten hun dames! – een balletje worden geworpen op de nieuwe jeu de boules banen bij het verenigingsgebouw. De BBQ werd verzorgd door Pauw van Hunsel en Gerrit van Heugten en met Peerke Hendriks, Ria van Breugel en Sanne Soors achter bar komt het helemaal goed. Al met al een supergeslaagde avond.
Foto links v.l.n.r.: Ria van Breugel, ons nieuwe Chinese lid Liu Yue en Sanne Soors.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress