De Grenspost

12 aug. vlucht met ‘De Grensduif’ Hamont

HamontVlucht met Hamont ter ere van het “KBDB hokje” bij “Duivenrust”

Beste leden van De Grenspost,

Zoals afgesproken op de voorjaarsvergadering zullen we dit jaar een vlucht voor oude en jonge duiven organiseren met onze zustervereniging “De Grensduif “ uit Hamont. Dit ter ere van het nieuwe duivenhok wat de KBDB geschonken heeft aan de gepensioneerde liefhebbers van “Duivenrust”, dat je kunt vinden bij het bejaarde centrum in Hamont.

Deze vlucht wordt vervlogen vanuit Hannut en gaat door op woensdag 12 augustus a.s. Inkorven voor deze vlucht kan op dinsdag 11 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur, in het duiven lokaal van “De Grensduif” in Hamont. U kunt gewoon inkorven met het elektronisch systeem of indien u daar niet over beschikt met een poulebrief. Bij goed weer worden de duiven ’s morgens zo vroeg mogelijk gelost.

De beide verenigingen zorgen samen voor een aantrekkelijk prijzen pakket. De gewonnen prijzen zullen worden uitgereikt op een nader te bepalen speciale avond in het duivenlokaal van PDV “De Grenspost” te Budel.

We hopen dat u allen met een paar duifjes meedoet, zodat het de moeite waard is om dit de komende jaren uit te laten groeien tot een jaarlijks terug kerend nieuw element in onze duivensport Hobby.

Bestuur van PDV “De Grenspost”
.

Klik HIER voor meer informatie over het KBDB hokje bij Duivenrust. Een mooi initiatief.

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress